Familieterapi

Få familien på ret køl med effektiv familierådgivning eller – terapi

Er konflikterne i hjemmet ved at vokse jer over hovedet, og er I usikre på, om jeres børn trives, eller om I har den rette tilgang til opdragelse? Vælger I som forældre at gå i familieterapi, får I mulighed for at afdække årsagen til de problemer, som I oplever i hverdagen. Ydermere får I værktøjerne til at forstå, hvorfor jeres børn handler, som de gør, og ikke mindst hvordan I bedst tackler konflikterne.

Her på siden kan I læse mere om:

. Hvordan familieterapi er med til at ændre fokus til trivsel i jeres familie
. Hvordan familierådgivning forebygger problemer i sammenbragte familier

Kom i familieterapi og få hjælp til bedre kommunikation og konfliktløsning

De fleste småbørnsforældre har prøvet at stå i supermarkedet med et barn, der opfører sig hysterisk, eller at putningen strækker sig over flere timer. Det er i sig selv ikke et tegn på, at trivslen i hjemmet er i fare. Oplever I derimod, at alt er til forhandling, og at jeres børn enten reagerer meget voldsomt eller er indadvendte, er der grund til at være på vagt. I de tilfælde kan familieterapi være en effektiv løsning.

Når I vælger at gå i familieterapi eller få familierådgivning her på klinikken, bruger vi altid den første tid på at finde årsagen til problemerne. I den forbindelse er det vigtigt, at I som forældre er ærlige og parate til også at se på, om jeres samliv fungerer. Er mor og far ikke glade, er børnene nemlig altid hurtige til at fornemme det. Under familieterapien får I også nye metoder til konfliktløsning og bedre kommunikation.

Skab en harmonisk sammenbragt familie med familierådgivning

Skal du og din kæreste have en hverdag til at fungere, hvor en af jer eller I begge har børn med ind i forholdet fra tidligere? I den situation glider børnenes behov tit i baggrunden til fordel for de voksnes forelskelse og behov. Dette kan føre til konflikter i hverdagen, som synes svære at løse. Ønsker I at skabe en sammenbragt familie i trivsel, kan familierådgivning derfor være en god investering.

I sammenbragte familier kan familierådgivning være med til at løsne op for følgende udfordringer:

Børnene vil ikke respektere den nye voksne i deres liv og søger konflikter
Den anden part føler sig uden for og har svært ved at finde sin plads i familien
Den anden forælder modarbejder, at jeres hverdag med børnene fungerer

Alle disse er almindelige konflikter i sammenbragte familier, som en åben og ærlig kommunikation kan løsne op for. I derfor velkomne til at lade børnene deltage i familierådgivningen efter aftale.

Denne side bruger cookies, der kun bruges til at loade siden hurtigere næste gang du kigger forbi.