Arbejdsområder

Psykoterapi er for dig, der ønsker en personlig udvikling. Som ønsker at lære mere om dig selv og alle de muligheder, du har i dig.

Organisk psykoterapi er en dybdegående terapiform som nænsomt arbejder med både psyken og kroppen. Kroppen og psyken hænger sammen og påvirker hinanden. Hvis der sker noget med kroppen berører det psyken. Sker der noget med psyken giver det blokeringer i kroppen.

Det kan være svært at mærke hvad kroppen fortæller. Når man har tabt fornemmelsen af hvad ens krop fortæller, kan man opleve en følelse af tomhed, ensomhed, diffus vrede, meningsløshed, depression eller glædesløshed.
Ved at arbejde med sig selv i organisk psykoterapi får du en bedre kontakt med din krop, dine følelser og mærker behov og egne grænser meget tydeligere.

Du lærer at forstå og takle dine følelser og reaktioner bedre. Ved at se på og hele dine sårede følelser kan du blive bedre til at rumme og være omsorgsfuld overfor dig selv og andre mennesker. Derigennem får du en bedre kontakt til dig selv og dine omgivelser. Det er et godt udgangspunkt for et harmonisk parforhold, samt for at gå efter det man drømmer om i arbejdslivet.

Jeg arbejder hen imod, at du kommer mere til stede i nuet. Jeg giver omsorg og støtte, når du møder sider eller sår i dig selv, som er svære at forholde sig til. Jeg vil under behandlingen stile imod at få din opmærksomhed rettet hen på kroppen. Din krop har alle svar. Den lyver ikke og husker alt.

Ved at mærke hvordan din krop og dine følelser har det lige nu under terapien, hjælper det med til at du i hverdagen vil begynde at mærke dig selv, dine grænser og behov bedre. Du vil simpelthen lære at mærke og lytte til kroppens og psykens signaler og derigennem være mere i nuet og finde mod til at gøre det du ønsker i dit liv.

Denne side bruger cookies, der kun bruges til at loade siden hurtigere næste gang du kigger forbi.